Catering

U kan bij ons terecht voor de volgende cateringformules geschikt voor bedrijven en particulieren (huwelijksfeest, straatfeest, …):

– de offerte wordt op maat gemaakt volgens uw noden en visie –

Walking Dinner
Wat is een walking dinner?  Voor mij is dat een allesbehalve saai evenement, iedereen loopt vrij rond en terwijl wordt je keer op keer verrast door een nieuwe gang geserveerd in kleine hapklare porties. Het zijn in feite mini-gerechten. Je kan bijna alle gerechten van mijn kaart in miniatuurvorm bestellen.  Beeld je een evenement in waar allemaal piekfijn uitgedoste dien(st)ers rondlopen met grote blinkende schotels gevuld met bordjes. Buiten mijn kaart is er voor dit soort evenementen nog een extra aanbod speciaal ontworpen gerechten.
Alles in de slow food filosofie verricht volgens prominente kunststromingen in de keuken en de perfecte performance.

Receptie met hapjes en verrines
Voor een evenement waar Champagne de plak zwaait. Gevulde glaasjes, hapjes op stok of porseleinen kommetjes gevuld met kwaliteitsvolle recepturen en eventueel biologische producten. Opgediend volgens de stijl die u wenst.

BBQ – buitenfeest
Je hoeft niet per se aan een bbq te denken bij deze categorie. Met buitenfeesten kan je nog veel verder dan simpelweg bbq’en. Ik installeer een mobiele buitenkeuken ergens midden in een veld en werk samen met mijn hulpkoks aan een prachtige diner waar niet alleen een rooster voor nodig is maar ook bijvoorbeeld vuren, penselen, snijgerief en veel vakmanschap.
Een klassieke bbq kan je uiteraard ook bij mij bestellen. Maar weet wel dat alles zelf gemaakt is en dat ik streef voor een duurzame keuken. Er zullen dus naast vlees ook veel groenten worden bereid. Niet in gewone salades maar op de bbq zelf.  Dit vergt allemaal veel meer tijd en werk dan conventioneel bbq’en en wees gerust, een volledig assortiment zelf bereid, dat proef je! Slow food rocks! + Kwaliteit rocks!

Live Cooking of Show Cooking events
U kan bij Chef op Bestelling terecht voor het organiseren van live cooking events. Tot wel 12 collega animator/koks ter beschikking met eigen specialiteiten en jarenlange ervaring in het geven van workshops en live cooking. Grote groepen kunnen rekenen op de professionele kwaliteit van Mmmmh!.

Chef op Bestelling en Kookworkshops
Met beschikbaarheid van tal van uitgeruste ateliers voor actieve kookworkshops in de grotere steden. Of via enkele ingrepen kan een locatie worden omgebouwd tot atelier. Zelfs bij u thuis kan voor maximum 8 personen perfect een leuke actieve workshop worden georganiseerd. Of wat dacht je van samen koken met een select gezelschap voor een grote groep (bvb directie voor personeel of de familie voor genodigden van een trouw)? Verwacht u aan veel plezier en eeuwige roem bij uw genodigden!

Contacteer mij vrijblijvend voor een catering offerte.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *