Sushi van zeetongfillets met basilicum en zoete paprika

Ga naar de viswinkel in je buurt en laat enkele zeetongen filleren.
Vraag naar de mooie filletjes.
Leg ze vervolgens open en leg in het midden fijne gesneden balkjes van gele rode zoete paprika en enkele blaadjes basilicum. Rol deze rolletjes mooi op en plaats ze op een ovenplaat met bakpapier, kruidt het geheel af met enkele draaien van de pepermolen en een snuifje fleur du sel.
Stoom deze in de stoomoven gedurende 11 minuten en serveer op bord met enkele druppels extra vierge olijfolie en een takje cress.

Benodigdheden:

  • 8 zeetongfillets
  • 8 blaadjes basilicum
  • 1 zoete rode paprika
  • 1 zoete gele paprika
  • 8 draaien van de pepermolen
  • ½ theelepel fleur du sel
  • 2 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 1 potje cress

Budget:

Hoog

Tijd:

15 minuten

Moeilijkheid:

Midden

Tips:

Stomen 100°