Brood & Gebak
Gewonnen brood met plattekaas en rode bessen
Klop de eieren op en meng er de melk door.
Verwarm de boter in een pan.
Dompel een snede brood in het mengsel zodat het brood niet droog is.
Bak de sneden langs beide kanten goudbruin. en besmeer dit geheel met dagverse platte kaas en rode besjes.
Oma’s wafels met zoutjes en zoetjes
Giet de bloem door een fijne zeef.
Roer de gezeefde bloem, melk, bruiswater en eidooiers ondereen.
Voeg de vanillesuiker, zout, de suiker en als laatste het opgeslagen eiwit toe.
Klop alles goed onder elkaar.
Koek van appel met babelutten
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Laat de boter op een zacht vuur smelten.
Meng de eieren met de suiker en klop het mengsel gedurende 15 minuten met de mixer tot u een mooi schuim bekomt.
Verwijder de schil van de appels, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in stukjes.