Workshopgerechten

confituur

Home-made confituur

Was de aardbeien en ontdoe ze van de steeltjes.
Snijd grotere aardbeien in kleinere stukken. Meng de aardbeien samen met het sap van de citroen en limoen.
Voeg de steranijs, kruidnagel en enkele chiliringetjes toe.

frietjes

Groenten frietjes met kruidendip

Maak de wortel en pastinaak grondig schoon.
Snij in staafjes van 6-7 cm lang en 1 cm dik.
Verwarm de oven voor op 210°C. Meng de staafjes met de olie en wat Gomasio.
Bak de staafjes 30 minuten op een bakplaat met anti-aanbaklaag of op bakpapier.
Schud de staafjes regelmatig om. Bestrooi met de Gomasio Curry.

londerzeel

Londerzeelse stoverij van Wit peerd bier en peperkoek

Bruine fond aan de kook brengen met rozemarijn, kardemom en La Spezia kruiden.
Dit laten trekken bij 95°C gedurende 10 minuten.
Een stoofpan verhitten op 200°C, met wokolie, wanneer de olie een temperatuur heeft van 180°C,  voegt u de versnipperde rode ui toe.