Drinks & Gourmandise
Cafe d’amour
Vul een kopje voor 3/4 met hete koffie.
Voeg de cacao en de kaneelpoeder toe en
giet de Cointreau erbij.
Zet het kaneelpijpje rechtop in het kopje.
Met het kaneelpijpje kunt u vervolgens de koffie roeren.
Limoncello
Was 5 citroenen onder stromend water en dep ze droog.
Schil ze met een dunschiller en verwijder zeker het wit dat aan de schil hangt.
Neem enkele wekbokaaltjes of confituurpotten en vul deze met de citroenschillen.
Giet hierop zuivere alcohol van 96 percent en sluit deze goed af.
Surprise koffie
Was 5 citroenen onder stromend water en dep ze droog.
Schil ze met een dunschiller en verwijder zeker het wit dat aan de schil hangt.
Neem enkele wekbokaaltjes of confituurpotten en vul deze met de citroenschillen.
Giet hierop zuivere alcohol van 96 percent en sluit deze goed af.