Voorgerechten

salade

Salade met halve eitjes met zalm en kruiden

Kook de eieren hard in gezouten water en verwijder nadien de schaal.
Halveer ze en haal het eigeel er voorzichtig uit.
Bak de zalmfilet langs beide kanten in een weinig boter tot deze bijna gaar is en laat deze afkoelen.

gevuldetomaat

Gevulde tomaat met sperziebonen en spekjes

Snij vooraf de top van de tomaten in met een kruisje. Dompel ze 15 seconden in kokend water en spoel ze vervolgens onder koud stromend water. Nu kan u eenvoudig het vel verwijderen. Snij het topje eraf en haal met een lepel het vruchtvlees uit de tomaat. Plaats de tomaten omgedraaid op een theedoek zodat ze kunnen uitlekken.

solferinosoep

Solferinosoep

Pel de uien en versnij deze in grove stukken.
Spoel de selderstengels en schil de wortels.
Snij vervolgens de groenten in grove stukken en doe hier een fijn gesneden lookteentje bij.